Rätt barnvagn hos Pyret och Snäckan

Hanna och John Hadenius bestämde sig 2011 för att starta företaget Pyret & Snäckan. Detta efter att ha pratat med vänner och bekanta som precis skaffat barn, men haft svårt att hitta rätt Bugaboo barnvagn. Det fanns få barnvagnar ute på marknaden som höll hög kvalitet samtidigt som den inte kostade allt för mycket. Hanna och John förstod att föräldrar hade ett stort behov av att kunna hitta detta och med sitt företag så ville de kunna erbjuda detta. Deras tre nyckelord för Pyret & Snäckan kom att bli kvalité, god service och snabba leveranser. Utöver det så har Pyret & Snäckan generösa villkor. Du som förälder kan känna dig trygg med att köpa en barnvagn eller andra produkter för baby och barn.

Bra villkor på ditt köp

Hos Pyret & Snäckan är det tryggt att handla. Utöver att garantera ett sortiment av barnvagnar med hög kvalitet och produkter som håller vad de lovar så erbjuder de även:

  • Produktgaranti 1-2 år
  • Ångerrätt i 30 dagar
  • Förlossningsgaranti
  • Snabba leveranser
  • Bra priser

Pyret & Snäckan satsar på att ha ett sortiment av barnvagnar som håller hög kvalitet snarare än att ha mängder att välja på.

Hur väljer man rätt barnvagn

Att bli förälder är en av de största saker som sker i mångas liv. Att då välja ut en vagn som fungerar för både barnets och föräldrarnas behov är något många tycker är viktigt. I en artikel på Sveriges radio får du tips på vad du ska tänka på när du väljer ut en barnvagn. Bland annat ska man tänka på funktion, vart du ska köra vagnen och om man har tänkt kunna få plats med den i bilen. Andra viktiga saker är hur säker är vagnen? Är vagnen säkerhetsmärkt och kan du känna dig trygg med ditt val?

3 mar 2015