Kul saker att hitta på med dina vänner

Från roliga kvällar till adrenalinfyllda äventyr och kulinariska upptäckter, de bästa ögonblicken i livet är ofta de som delas med dina kompisar.

Men det är inte alltid lätt att komma på sätt att spendera din tid tillsammans. Lyckligtvis har vi samlat några av våra bästa val för saker att göra med vänner för att inspirera din nästa utflykt.

Skapa charkbrädor

Bra saker att göra med vänner involverar nästan alltid mat, och charkbrädans utmaning är inte annorlunda. Konceptet med utmaningen har fått mycket drag i den sociala medievärlden och är ganska enkel – varje deltagare gör en delningsplatta med teman. Populära tolkningar inkluderar en ostbräda med olika typer, dessertbrädor, sushibrädor och mer. Det är ett bra sätt att få alla med och kanalisera sin kreativitet.

Bygg dina egna cocktails

När det kommer till saker att göra ute med vänner kan det bli lite repetitivt att besöka samma gamla cocktailbar. Uppgradera din cocktailkväll genom att prova en annan populär trend som frekventerar versen på sociala medier: arrangera ditt eget cocktailparty ... med en twist. Varje deltagare gör sin egen cocktail, ger den ett roligt namn och tar med en för alla. 

Ha knytkalaas

Knytkalaas samlar alla av en anledning: att äta. En av de mest populära sakerna att göra med vänner, ett knytkalas är en middagsbjudning där alla tar med sig en rätt var och en och på så sätt minskar trycket på att ha en enda värd. Det behöver inte vara dyrtheller - se bara till att ni alla kommunicerar så att ni inte får sex pastarätter.

Bli kreativa tillsammans

Från smide till smyckestillverkning, det finns hundratals sätt som du och dina kompisar kan vara kreativa tillsammans på. Du kan göra detta billigt genom att bege dig till ditt lokala hantverksnav och hämta lite roliga tillbehör eller boka en studioworkshop med en expert. Chansen är stor att de kommer att ha något kul för att underblåsa kreativiteten.

1 Jun 2023