Barnvakt när du behöver!

Hos Nannypoppins.se hittar föräldrar den hjälp de behöver med sina barn! Här kan du som har svårt att få tiden att räcka till chansen att få barnvakt vid olika tillfällen. NannyPoppins kan detta med barnpassning och du kan få hjälp med daglig hämtning på dagis, hjälp vid sporadiska tillfällen eller boka in dem på heltid eller deltid. Hämtning kan innebära att du som förälder slipper stressa från jobbet. Nör du kommer hem, så är ditt barn redan hemma med sin barnvakt, som gett honom eller henne mellanmål eller middag, fixa med läxor och städat upp. Du kan komma hem och bara umgås med ditt barn, efter att ha jobbat en hel dag och passar på att uträtta ärenden på vägen hem. Sporadiska tillfällen är när du behöver hjälp på helg eller liknande och heltid/deltid passar bra till de barn som ännu inte fått dagisplats. 

Sveriges bästa barnvakter

NannyPoppins barnvakter är: 

  • Noggrant utvalda och certifierade
  • Olycksfallsutbildade och försäkrade
  • Varma, positiva och flexibla

Ytterligare barnpassning hittar du hos my-nanny.se som är Sveriges största nätverk av barnvakter. Hos dem får du en barnvakt som passar din familj och era tider.

Varför MyNanny?

MyNanny ser till att ni får barnpassning på era villkor, och utifrån era behov. Alla barnvakter är utbildade och certifierade och har tillgång till tips och råd från barnvaktsspecialister. Dessutom är alla barnvakter försäkrade och det skulle inträffa olyckor. Du har stor chans att få den barnvakt du behöver, då det är ett av Sveriges största nätverk med personer som passar barn.

8 May 2015