Behöver ert lag tjäna pengar?

Alla typer av idrottsföreningar har ofta ett behov av att tjäna pengar till laget. Detta för att kunna göra träningsresor, inköp eller för att de behöver få in pengar till klubbkassan. Har ni barn som är med i ett lag, så är det skönt om de själva kan tjäna sina pengar, istället för att ni som föräldrar får stå för en massa kostnader. Det finns ett bra sätt för lag att tjäna pengar och det är att sälja kläder från ewear. Ewear, är ett sortiment av produkter med kläder avsett för idrott och fritid och genom att sälja dessa så tjänar man snabbt ihop pengar till laget.

Produkter som säljs

Man säljer kläderna från ewear i två olika paket. Dessa paket kostar 160 kronor eller 300 kronor. Det paket som kostar 300 kronor, ger 60 kronor till ert lag/skolklass och paketet för 160 kronor ger er 50 kronor per sålt sådant. Att sälja ewear:

  • 50 Sek i vinst per sålt paket
  • En kollektion som är trendig och lättsåld!
  • Lätt och bekvämt för er att sälja
  • Leverans varje vecka

Börja tjäna pengar redan nu

Om ni är ett lag, så se till att ni utser en teamledare som är den person som ansvarar för försäljningen. Är det ett lag, med yngre medlemmar, så är det bra om denna person är tränaren eller liknande. Denna person sköter sedan kommunikationen med ewear. Ni i ert lag, får hem provexemplar av kläderna, som ni kan visa era kunder. Gå sedan runt hos grannar och vänner och sälj!

9 Dec 2015