Bra saker att ha i bilen

Det finns ett antal produkter som man bör ha med sig i bilen för att vara förberedd om något skulle inträffa. Sedan finns det även så kallade "bra att ha" saker för sommaren.

När det gäller att ha i bilen, så är ju varningstriangeln en självklarhet! Men utöver den, så är det bra att även ha en brandsläckare. Du bör även se till att alltid ha med säkringar och glödlampor att byta med om du är ute och reser med bil. Motorolja och andra bilvårdsprodukter är bra det med. Ha även en reflexväst, en ficklampa och startkablar.

Bra saker i bilen under sommaren

Om du är ute och åker mycket bil under sommaren, eller har bilsemester med familjen så finns det ett gäng med bra saker att alltid ha med. Till exempel servetter eller hushållspapper. Glass och godis kan ju kladda en del. Ha gärna våtservetter med för den delen!

Vatten i flaska är även det bra att alltid ha med. Särskilt om det är soligt och varmt. Vatten är då bäst mot törst och uttorkning.

Packa även in extrakläder, solskyddsfaktor och extra solglasögon.  Sen ha med påsar också, för att kunna ha skräp i, så slipper bilen bli full med både det ena och det andra.

Ha även ett par bra billekar på lager, för att underhålla barnen med under långa körsträckor, så slipper de hela tiden fråga "är vi framme snart"!

21 Jun 2021