Njut av ledigheten tillsammans med dina barn

Om du jobbar på ett ställe som till exempel Vecto AB, så har du troligen semester nu. Den så kallade industrisemestern lever ju kvar än idag. Om du har barn, passa nu på att vara med dem så mycket du kan! Barn växer ju snabbt upp och det är inte fel då att ha många trevliga minnen att se tillbaka på. Det finns en massa bra saker att göra med dina barn, som inte behöver kosta allt för mycket pengar heller.

Har ni nära till en sjö, eller nära till havet, så är det ju givet att ha flera dagar med sol och bad. Packa med matsäck och njut!

Har ni nära till naturen eller skogen, ja då kan ni göra spännande utflykter dit. Ni som bor i stan, ni kanske har en bra park att gå till.

Hitta på saker med barnen

Låt barnen få vara med och bestämma vad ni ska göra i sommar, inom rimliga gränser förstås. Det kan vara mysigt att åka iväg och tälta. Antingen ute i skogen eller på en campingplats, men det går minst lika bra att även göra hemma i trädgården. 

Lekplatser och annat är även det bra att tillbringa tid på eller varför inte besöka en 4H gård och träffa djur?

För regniga dagar, satsa på att baka, måla, spela sällskapsspel med mera. Det är bara er egen fantasi, samt kanske ekonomi som begränsar vad ni kan hitta på i sommar. 

15 Jul 2021