Så att alla kan se

Diddl är en underbar liten figur, det vet vi alla redan om. Om det är något budskap man bör sprida och påminna om så är det budskapet som Diddl står för: kärlek.

På mässor, sammankomster och happenings av diverse slag, utan direkt vikt vid vad sammankomsten faktiskt handlar om, är det en fantastisk idé att påminna om kärleksbudskapet med hjälp av Diddl - varför inte fästa upp banderoller föreställande Diddl - eller något annar kärleksrelaterat? De behöver inte ta över, om det aktuella temat nu skiljer sig markant från serieteckning och kärleksbubblor, men man kan absolut ha dem som inslag och avbrott för att skapa lite variation för besökaren och kanske få folk att le och bli lite varma inombords.

Diddl-banderoller

För att beställa banderoller av god kvalitet rekommenderar jag att man kontaktar ett företag som heter Colorpicture. Colorpicture är ett svenskt tryckeri med stora förmågor och mycket hög servicefaktor. Det är alltid lika trevligt att beställa sina trycksaker från Colorpicture - de är komptenta, snabba och ger hög kvalitet till riktigt bra priser.

Man kan beställa såväl små ordrar som stora och inte bara banderoller; Colorpicture är experter på de flesta tryckmaterial såsom skyltar, vepor, beachflaggor - till och med tapeter! Kontakta dem om det är något du undrar, de svarar alltid på frågor med engagemang och vänlighet, vilket såklart gillas!

Dra nytta av det som står till buds!

Har man en butik kan banderoller också fylla en viktig funktion, egentligen är det bara fantasin som sätter gränserna. Poängen är att man ska använda de medel som står till buds för att man ska synas!

4 Jul 2016