Tapetsera barnrummet med fototapeter

Väntar ni barn, eller har flera sedan innan? Dags att göra om barnrummet och få det precis som ni vill ha det? Varför inte testa att tapetsera med fototapeter? En fototapet är oftast ett foto som täcker en hel vägg i ett rum, och det finns mängder med motiv att välja mellan. Hos Tapetstore kan du bläddra igenom 30 miljoner bilder, eller så laddar du upp ett eget foto. Om du har lite äldre barn, så låt dem vara med och välja motiv, eller ge dem kameran och låt dem ta det kort som du sedan gör om till tapet!

Besök Tapetstore

Tapetstore har många fototapeter till barn. och du kan välja mellan många kategorier. Kanske ditt barn vill ha en vägg som ser ut som en djungel eller varför inte ett motiv av rymden? Om ingen av alla de miljoner bilder som finns faller er i smaken, ladda upp ett eget foto och beskär det på det sätt du vill ha det och gör om det till en fototapet.

Vad får jag hos Tapetstore?

När du besöker Tapetstores sida kan du ta hjälp av deras beställningsguide eller läsa om hur du går tillväga för att ladda upp egna bilder och göra om till fototapet till barn. Du kan även få inspiration genom att kika på deras fototapeter. Tapetstore erbjuder dig även:

  • Fri frakt
  • Fototapeter av hög kvalitet, tillverkade i Sverige
  • 100 % nöjdhetsgaranti
  • Fototapeter som är miljövänliga
  • Färdiga motiv eller chans att ladda upp egna

Det är enkelt att tapetsera med fototapeter, dessutom är de av typen ”non-wowen easy up” vilket betyder att du sätter limmet på väggen i stället för på tapeten. Tapeterna är av tjockare material och håller bra! Alla tapeter hos Tapetstore är miljövänliga samt brandskyddsklassade.

13 Mar 2015