Vem handlar lampor till bilen i Maj?

Nu när sommaren är på ingång så är belysning troligtvis det sista man tänker på, i alla fall när det gäller lampor till bilen. Medan de flesta personer följer ett beteendemönster så brukar jag vara den person som gör precis tvärtom. Det finns flera goda anledningar till detta som i detta fall när jag handlade mina nya lampor under Maj månad, för vem gör det liksom?

En ljusramp eller extraljus behöver man egentligen inte under sommarhalvåret utan främst under vinterhalvåret när det är mörkt ute. Ljusgiganten är en svensk återförsäljare av fordonslampor och tillbehör och hade nu en pågående kampanj för sina extraljus på grund av en pågående utförsäljning. Naturligtvis var jag snabb att nappa på detta erbjudande vilket sparade mig flera hundralappar i slutändan.

Extraljus med Cree LED dioder

Till en början hade jag planerat att skaffa nya led extraljus lagom till September månad. Men efter att jag fick ett nyhetsbrev om att man kunde få 3 lampor men endast betala för 2 så kände jag att man helt enkelt var tvungen att agera. Extraljusen levereras med 3 års garanti vilket ändå inte förändrade situationen om jag i alla fall tänkt köpa extraljusen senare under vinterhalvåret. Jag beställde lamporna i fredags och fick dom idag och tydligen var detta desista extraljusen som fanns på hyllan! Tanken var att jag skulle montera extraljusen under gårdagen men p.g.a att Måndag var en helgdag så kom lamporna fram först idag. Lite snopet då det betyder att jag istället för finna tid till detta under helgen istället. Men man ska nog inte klaga när man sparade nästan 700 kronor totalt!

25 May 2017